Hårtork Gong

Gong är en innovativ hårtorkningssystem med innovativ och sofistikerad design.

Mer detaljer

€ 346.00

Denna modell är utformat att vara bredare och på så vis öka luftflödesmängden vilket garanterar att arbetet blir bekvämare. Anslutningen som skapas från stagen och som lätt kan justeras ger större torkomfång och leder till bättre komfort för kunden och är mer praktiskt för hårfrisören. Gong hårtork erbjuds i 3 varianter med följande egenskaper:   
• Gong 1 – automatisk med timer och termostat. Integrerad signallampa som anger uppstart av mekanismen och den inställda temperaturnivån.
• Gong 2 – 2 torkhastigheter med timer och termostat. Den integreade signallampan anger om den inställda temperaturnivån uppnåtts. Det finns en justerbar motor med 2 hastigheter som möjliggör bästa resultat på frisyren, stylingen och torkningen.  
• Gong 4 – 4 särskilt intensiva (turbo) torkhastigheter med en timer, justerbar termostat och indikatorlampa. Motor med fyra hastigheter, från 600 varv per minut:
1:a hastighetsinställningen: för tekniska hårarbeten och naturlig torkningsprocess
2:a hastighetsinställningen: avsedd för tekniska hårarbeten och normal torkningsprocess
3:e hastighetsinställningen: avsedd för snabb torkning
4:e hastighetsinställningen: avsedd för särskilt snabb torkning. Särskilt snabb torkning möjliggörs av ett stort luftflöde som tillförs jämt. Smidighet har utvecklats på ett sätt som gör att håret inte tovas vid särskilt snabb torkning.

Effekt: 1400 W

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Hårtork Gong

Hårtork Gong

Gong är en innovativ hårtorkningssystem med innovativ och sofistikerad design.

Skriv din recension